Dit zeggen mijn klanten over mijn coaching

Reacties

Lottie Smedts
3 jaar geleden

Ik heb afgelopen jaar een beeld coaching traject gevold bij Vivian.
Mijn zoon van 6 jaar is hoog gevoelig. Vivian heeft mij geleerd hoe ik beter met hem om kan gaan. En ook hem beter te kunnen begrijpen. We zijn door Vivian heel erg liefdevol en begripvol begeleid. Ik begrijp mijn zoon nu beter en dat geeft meer rust in het gezin.
Het traject was zeer waardevol!! Nogmaals dank Vivian!

Roy Verberne
3 jaar geleden

Ik ben leerkracht basisonderwijs en ik sta inmiddels 10 jaar voor de klas. Het afgelopen jaar heb ik een leertraject doorlopen met Vivian om mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen. Door haar begeleiding heb ik mezelf op gebied van mijn leervraag ontwikkeld en daarnaast mezelf persoonlijk beter leren kennen. De kracht van Vivian is dat ze niet kijkt naar hetgeen wat nog niet goed gaat maar juist kijkt naar je krachten en hoe je deze kunt laten groeien. Vivian laat je je eigen krachten zien, zelfs wanneer jij deze in eerste instantie niet ziet.

Begeleiding door JIJ Dus! betekent voor mij positiviteit, constructiviteit en zelfwaardering.

Chantal Coort
3 jaar geleden

Ik heb het afgelopen jaar een begeleidingstraject bij Vivian mogen volgen. Vol enthousiasme, warmte, betrokkenheid en positiviteit werden deze momenten door Vivian ingevuld. De moeite meer dan waard! Voor mij waren dit leerzame reflectiemomenten waar ik nu nog gebruik van maak.

Reactie plaatsen