PRIVACYVERKLARING   JIJ dus!

JIJ dus! gaat met alle persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk om. 

 

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Bescherming persoonsgegevens

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

JIJ dus! zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. 

Over mij

JIJ dus! wordt beheerd door Vivian Wijnen - de Bruijn.

 

Mijn gegevens zijn:
JIJ dus!
Boschlaan 34

5993 HK Maasbree
vivian@jij-dus.nl 

www.jij-dus.nl 

KvK: 71986405

Welke gegevens verzamelt JIJ dus!

Wanneer je bent ingeschreven voor de OpvoedTip (wordt ook wel de nieuwsbrief genoemd in deze verklaring), een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
    Om de contactpersoon te identificeren en aan te kunnen spreken.
  • E-mailadres
    Om je een bevestiging te sturen van de registratie op de website en om je de factuur toe te zenden, om je email-nieuwsbrieven toe te sturen als je je daarvoor hebt ingeschreven, als je een afspraak met mij plant en/of voor verdere correspondentie betreffende het doel waarvoor ik je e-mailadres heb ontvangen.
  • Telefoonnummer
    Om contact met je op te nemen bij eventuele vragen.
  • IP-adres
    Voor het bijhouden van bezoekersstatistieken.

 

Bovenstaande persoonsgegevens zijn verkregen door persoonlijk contact of andere open bronnen (social media).

Met welk doel gebruikt JIJ dus! de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres worden gebruikt voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit wordt alleen gedaan met de gegevens die JIJ dus! verkregen heeft via het aanmelden voor de OpvoedTip en het downloaden van gratis documenten. Niet met gegevens die via mijn contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.
  • Je voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Deze gegevens komen binnen per e-mail en worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De e-mails worden dan verwijderd van de server.

 

Overeenkomst
Volg je bij mij een coachingstraject, dan verwerk ik je persoonsgegevens om je na de offerte een gerichte overeenkomst te kunnen sturen. Ik bewaar overeenkomsten 8 jaar, dit in het kader van mijn wettelijke administratieplicht, om aan te kunnen tonen wat er aan een factuur vooraf is gegaan. Daarnaast bewaar ik de overeenkomst graag zelf, om te kunnen zien of je eerder bij mij al eens een traject hebt gevolgd en wat de inhoud daarvan was.

 

Facturatie
Als je een coachingstraject volgt, dan verwerk ik die gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het traject. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en de gegevens die noodzakelijk zijn om je een factuur te kunnen zenden. Bij betaling zal ik bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. Ik bewaar ook offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.


Gerechtvaardigd belang
Afgezien van de noodzaak van verwerking om mijn diensten te kunnen verlenen heb ik een gerechtvaardigd belang om gegevens te verwerken. Bijvoorbeeld, om mijn eigen bewijspositie en rechtspositie te beschermen. Daarbij weeg ik jouw privacybelang af tegen mijn belang. Ik zal (derhalve) niet meer gegevens verwerken dan nodig is om mijn doel te bereiken en mijn gerechtvaardigde belangen te waarborgen.

Jouw gegevens op jij-dus.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor de OpvoedTip, een download hebt aangevraagd of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van JIJ dus! wilt ontvangen, kun je je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. 

Je e-mailadres wordt gelijk uitgeschreven van mijn mails en uiterlijk aan het einde van de maand definitief verwijderd uit mijn e-mailsysteem. 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign (https://www.activecampaign.com/).
De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier: https://www.activecampaign.com/privacy-policy/. 

Doorgifte

Ik deel jouw gegevens met de volgende derden:
Boekhouder

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.


Social media
Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
• Facebook (https://www.facebook.com/privacy/explanation)
• LinkedIn (https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy/)

 

Google Analytics
Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden 50 maanden bewaard. Ik heb alle gegevens geanonimiseerd.
Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier: https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl.

Cookies

jij-dus.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. 

jij-dus.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaats ik cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan mijn website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

 

Dingen die je altijd kunt doen:

Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

 

Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

 

Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 

Via de website Your Online Choices (http://www.youronlinechoices.com/nl/)  kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. 

Links

Op de website van jij-dus.nl zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten jij-dus.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via vivian@jij-dus.nl

Vragen

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog specifieke vragen of opmerkingen over mijn privacyverklaring? Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt hiervoor het contactformulier op de website gebruiken of een mail sturen naar vivian@jij-dus.nl

Deze Privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op: 8 november 2019

JIJ dus! behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van deze privacyverklaring. JIJ dus! raad je aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn.